ون در کشور ا ۲۶ دیماه ۱۴۰۰ به هزار و ۱۶۲ نفر رسیده و بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعداد مبتلایان به این ویروس جهش یافته در مشهد مقدس به ۲۴۹ نفر رسیده است. بر اساس آنچه وزارت بهداشت اعلام کرده، سویه امیکرون تاکنون جان سه سالمند را گرفته و همچنین خطر گسترش و تبدیل آن به سویه غالب کرونا در کشور وجود دارد. طبق گزارش وزارت بهداشت، سویه امیکرون تاکنون جان ۳ نفر سالمند را گرفته و همچنین خطر گسترش و تبدیل آن به سویه غالب کرونا در کشور وجود دارد. آیا جهش کرونا پایان یافته است؟ برخی تصور میکنند ممکن است سویه امیکرون آخرین جهش ویروس کرونا باشد و پس از این سویه، ویروس کرونا جهش خطرناک دیگری نداشته باشد. موضوعی که با نظر کارشناسان متفاوت است و به دلیل عدم واکسیناسیون در بسیاری از کشورها، این تصور در حال حاضر دور از ذهن به نظر میرسد. موضوع دیگری که در هفتههای اخیر مورد بحث کارشناسان بوده، بیماریزایی خفیفتر سویه امیکرون به نسبت دلتا است.
ال اخیر نام ویروس ونا را نشنیده باشد. این ویروس برای اولین بار در فوریه 2020 (بهمن 1398) در کشور چین کشف شد، با سرعت بالایی در جهان انتشار یافت و در زمان خیلی کمی تبدیل به یک بحران جهانی شد. دانشمندان سراسر دنیا همزمان با شیوع این بیماری تلاش خود را برای پیدا کردن درمان قطعی یا واکسن این بیماری آغاز کردند. بااینحال تنها راه موجود برای مبارزه با این بیماری، رعایت پروتکلهای فاصلهگذاری اجتماعی، استراحت و قرنطینه در صورت ابتلا به این بیماری است. در این مقاله قصد داریم تمام علائم کرونا (از قدیمیترین تا جدیدترین علائم کشف شده) را بررسی کنیم. با آگاهی از این علائم میتوانید افراد مشکوک به ابتلا را تشخیص داده و از آنها دوری کنید یا در صورت ابتلا خیلی سریع بیماری خود را تشخیص داده و مراقبتهای لازم را با مشورت پزشک به عمل بیاورید. با ما همراه باشید. ویروس کرونا چیست؟ کرونا چگونه منتقل میشود؟ پس از تشخیص علائم کرونا چه باید کرد؟ ویروس کرونا چیست؟
چربی خون بالا میتواند باعث ایجاد بیماریهای قلبی عروقی شود. ما میتوانیم احتمال ابتلای به بیماریهای قلبی عروقی طی 10 سال آینده را از طریق نرم افزار ASCVD Risk Estimator با جستجو در اینترنت و با وارد کردن اطلاعاتی چون سن، جنس و میزان فشار خون سطح کلسترول تعیین کنیم. با مشخص شدن میزان این ریسک، می توانیم به پزشک خود جهت تعیین بهترین روش پیشگیری یا درمان بیماریهای قلبی عروقی مراجعه نماییم. علائم چربی خون چیست؟ افزایش چربی خون برخلاف بسیاری از بیماریهای دیگر ممکن است با علائم و نشانههای مشخصی همراه نباشد. البته چربی خون بالا ممکن است باعث تنگی یا بستهشدن رگهای قلب یا مغز بشود و در نتیجه منجر به درد قفسه سینه، سکته قلبی یا مغزی شود. بهترین روش برای کاهش و درمان چربی خون تغییر سبک زندگی و رعایت رژیم غذایی مناسب است. این کار باعث میشود تا خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی بهمیزان قابلتوجهی کاهش یابد. برچسبهای ارزشهای غذایی را بررسی کنید: در مصرف خوردنیهایی که چربی اشباع و کلسترول بالا (رنگ زرد و قرمز در جدول ارزش غذایی) دارند، زیادهروی نکنید یا بپرهیزید. خوردن غذاهای دارای نمک زیاد هم برای سلامت کلی قلب و عروق توصیه نمیشود. وزنتان را بهطور مداوم چک کنید: اضافه وزن خطر کلسترول بالا، فشار خون و دیابت نوع 2 را بالا برده و احتمال گرفتگی رگهای قلبی را افزایش میدهند. کاهش وزن، به خصوص سوزاندن چربیهای شکمی، کلسترول خوب را بالا برده و میزان چربی خون را کاهش میدهد.
بازدید: